Waar is de Stichting werkzaam

Het werkgebied van de Stichting is momenteel beperkt tot Akersloot, Alkmaar, Bergen, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Heiloo, Limmen, Uitgeest, Velsen Noord en Wijk aan Zee.

Wij willen het werkgebied uitbreiden. In eerste instantie wordt de gemeente Zaanstad aan het werkgebied toegevoegd.

Wij hopen daarna in de gelegenheid te zijn ons werkgebed richting Schagen uit te breiden. Het uiteindelijke doel is om, met regionale steunpunten, landelijk te gaan werken.

Momenteel zijn er gesprekken in Tilburg om daar een steunpunt te vestigen.

De ontwikkeling van steunpunten hangt af van de mogelijkheden tot samenwerking met bijvoorbeeld de Dierenambulance en de beschikbaarheid van noodopvangadressen, gastgezinnen en bezoekers. De Stichting wil de garantie kunnen bieden uw huisdier in tijd van nood te kunnen opvangen en goed verzorgen.

Als u elders in het land wilt helpen een steunpunt op te zetten dan kunt u zich aanmelden.

gallery/werkgebied