gallery/header
gallery/dierenrijtje
gallery/donatiebutten

Vogels zijn gratis af te halen zonder contract of garanties.

Een goed huis met goede verzorging is een eis.

 

Momenteel zijn er geen vogels beschikbaar.

Geen geschikte hond of kat?

Na het kennismakingsgesprek, en uw aanmelding, gaan wij actief op zoek naar een passend dier.

U mag ook zelf met een voorstel komen als u een passend dier weet.

Deze dieren zoeken een baasje

Niet meer beschikbaar

 

Ik ben Chico. Ik ben een ehh…… mannetjes hond van 6 jaar oud. Verder is mijn herkomst wat onduidelijk. Ik heb de kop van een herder met grote oren en de korte pootjes van een tackel.

Veel belangrijker is mijn karakter. Ik ben de zogeheten allemansvriend en opgegroeid met kinderen en katten. Katten vind ik zo leuk dat ik buiten er graag achteraan ga. Dat wordt minder gewaardeerd overigens. Katten binnenshuis vind ik gezellig.

 

Ik ben speels, enthousiast, lief, leergierig, knuffelbeer en vooral heel gek op mensen. Omdat ik wel eens blaffend uitval naar grotere honden (klein maar dapper vind ik erg belangrijk) moet mijn baasje wel de baas zijn. Permanente training heb ik hierbij wel nodig.

 

Ik ben, zoals de mensen dat aardig noemen, “geholpen”. Verder ben ik gezond verklaard, gechipt, geregistreerd en vers ingeënt. Ik krijg nu Royal Canin Dental als voer ter voorkoming van tandsteen.

 

Helaas gebeuren er in een mensenleven wel eens dingen waardoor je als hond een hondenleven kunt krijgen. Om dat te voorkomen ben ik op zoek naar een nieuw baasje. Mijn oude baasje zal via de Stichting wel contactpersoon willen blijven en als back up gaan functioneren.

Wie wil met mij wandelen, spelen en, daarna samen op de bank, lekker knuffelen?

 

 

 

gallery/foto 2

Niet meer beschikbaar

 

Ik ben Luna, een jong gebleven oudere dame van 12 jaar. 

Helaas is mijn vriendinnetje van 7 maanden allergisch voor mij. Mijn baasje kiest ervoor om mij een goed ander huis te geven terwijl ik hier toch al veel langer woon.  Zo werkt dat in een kattenleven.

Ik ben niet eenkennig maar wel wat voorzichtig met nieuwe contacten. Dit geldt voor vreemde mensen en waarschijnlijk ook voor andere dieren want daar heb ik geen ervaring mee. Eenmaal gewend dan ben ik altijd in voor een knuffel en blij als je thuiskomt.

Hoewel ik een binnenkat ben kan ik ravotten in een afgesloten tuin wel waarderen.

Ik ben in het bezit van een paspoort, altijd netjes geënt, gechipt en ben geholpen (helpen??). 

Bij de laatste controle bleek ook een beetje hartruis maar daar was geen verder onderzoek of behandeling voor nodig.

Bij wie kan ik komen wonen en verder genieten van mijn oude dag?

 

gallery/img-20171227-wa0016